کودک در داستان خود‌، با دنیای پیرامونش بیشترآشنا می‌شود و مسائلی را که در دنیای واقعی راه‌حلی برای آن‌ها نمی‌داند، در دنیای قصه‌هایش به خوبی حل می‌کند. زمانی که خود در دنیای داستانش قهرمانی می‌کند، قهرمان بودن را می‌آموزد و خود را شایسته قهرمان شدن می‌بیند و اینکه می‌تواند در داستان زندگی‌اش به زیبایی بدرخشد و شکوفا شود. درحقیقت می‌توان گفت چنین داستان‌هایی می‌توانند در تقویت اعتماد به نفس کودکان تأثیر شایان‌توجهی داشته باشند.
«ویلیام جیمز درواقع دریافته است که ما می‌توانیم با در پیش گرفتن رفتار بیرونی که مربوط به هدف معین می‌شود روان خود را به طور عمقی تغییر دهیم». کودک نیز وقتی خود را می‌بیند که در دنیای داستان‌هایش ایفای نقش می‌کند، تلاش می‌کند در دنیای واقعی نیز تاحدی به قهرمان دنیای داستانش شبیه باشد و با در پیش گرفتن رفتار بیرونی، روانش به طور عمقی تأثیر می‌پذیرد؛ چنانکه گفته‌اند: «با پیروی از رفتار و کرداری که غالباً از نوعی حالت روحی خاص سرچشمه می‌گیرد، می‌توان آن حالت روحی را در فرد ایجاد کرد».
یکی از راه‌های علاقه‌مند کردن کودکان به کتاب‌خوانی، علاقه‌مند کردن این موجود کوچک به کتاب است؛ تا آنجا آن را به عنوان یک «یار مهربان» بپذیرد. ایده «کتاب کودک من»، روشی بسیار مؤثر در علاقه‌مند کردن کودکان به کتاب و کتاب‌خوانی و تقویت اعتمادبه نفس اوست.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : دنیای ,کودک ,کتاب ,علاقه‌مند ,کودکان ,قهرمان ,علاقه‌مند کردن ,کردن کودکان ,حالت روحی ,گرفتن رفتار ,دنیای داستانش
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Victoria :) آقای ژنراتور nilo نورگرام تدریس خصوصی 09194260919 آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و غذاهای رژیمی گذر عمر به روایت باغانی پریشان زاده های ذهن من، وصال ! قالب های فارسی وردپرس 26